tiistai 23. huhtikuuta 2013

56 vrk-valmistaudutaan

Tänään olen ollut päivän kotona kipeän Pinjan kanssa. Ollaan saatu paljon aikaan, ja pentuhuone alkaa olemaan valmis. Laatikko kasattiin odottamaan, ja tilattiin kaksi uutta karva-alustaakin, jotta on sitten puhtaat aluset pennulla.

Pentulaatikko kasattiin pienempänä versiona, eiköhän Veepu ja pentu sinne mahdu. Mittavirheen vuoksihan meillä on 1.5 laatikkoa, eli siitä saa iso tai pienen laatikon. Lumo tarvitsi tuon ison, ja olikin sille oikein sopiva, Vega mahtuu hyvin pieneen, varsinkin kun pentuja on vain yksi.

Veepu ja Pinja totesivat laatikon oikein sopivaksi. Pinkula olisi nukkunut päiväunetkin siellä, mutta julma äiti ei antanut.

 Masussa pupelo möyrii kivasti. Useamman kerran päivässä on pakko tsekata, että onhan se vielä elossa. Maitobaari on alkanut täyttyä ja masusta tippuu karva. Putsattiin 'hanat' tänään, ja katselin että Veepu on kyllä, kiitos kurakelien, niin likainen että pitää se pestä vielä tällä viikolla. On sitten kivempi olla (ainakin minulla).

Aikamoista ajatustyötä on tullut tehtyä. Niin toivon että tämä saataisiin ulos elosssa. Kokoajan on ajatus, että pitäiskö hössöttää vasta sitten kun pentu on elävänä ulkona, mutta onhan Veepukalle luotava turvallinen mieli valmistautua, ja tehtävä/elettävä sen mukaan, että hyvin tässä käy.

Vielä viikko, niin pentu on varmasti jo maailmassa, ja voidaan lopettaa tämä jännittäminen. Toisaalta jos se pysyy elossa, niin siitähän jännä vasta alkaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti