perjantai 5. huhtikuuta 2013

38vrk

Massu paisuu kivasti, alkaa olemaan aika toiveikas olo. Tuleeko meille sittenkin pentuja? Ja vielä Vegan pentuja...

Toissa päivänä iski kauhea ajatus... pakkohan mun on pitää yksi itse!!! Nyt toivotaan että tekee kolme tyttöä, niin ei tarvitse ottaa. Pojalle olis siis ehkä tilausta ;)

Sunnuntaina aloitetaan matolääke, ja eilen kävin pakastimen täyttämässä, jotta saadaan mammakoiralle sopivaa evästä. Kolmas ruoka taidetaan ottaa mukaan ihan kunnolla. Mutta hyvin maltilla. Veepuhan tulee barffaamaan koko tiimeys ja imetysajan. En nää syytä vaihtaa sitä nappulalle. Mahdolliset pennut sitten sekaruokitaan, kuten edellisetkin ruokittiin, Nyt ehkä pääpaino kuitenkin raakaruualla. 3 on hiukan helpompi kuin 8... 

Tähän asti Vega on syönyt: 200g luut, 180g liha, 60g kasvis. Luun osuutta nostin jo toissa vkolla hieman. Saa nyt n.250-300g päivässä. Pari vkoa ennen synnytystä sitten vähenetään taas. Ja vaihdetaan kokonaiset luut murskeeseen, jota jo ostinkin. Lisäksi Vee saa pellavaöljyä, ja greenline ravintolisää, ja välillä valkosipulia. Päivisin on nyt saanut riisiä (syötetään hieman hiilareita enemmän sitten ennen synnytystä), viiliä, raejuustoa, rahkaa tms. mitä sattuu kaapissa olemaan. Pikku hiljaa lisään lihanmäärää sitten tuohon päiväruokaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti