torstai 30. toukokuuta 2013

Pentutarkastus varattu!

Tänään sain vihdoin aikaiseksi varata Vapulle pentutarkastuksen, se on vasta 7vkos synttäripäivänän aatona, eli 17.6. mutta eiköhän tuo käy hyvin. Nimikin on jo päätetty, ja tuskin se siitä muuttuu, kun ei ole keksimisen jälkeen enää muuttunut. Hyvin yllättävästi tästä tulee Quicket O pentue ;)

Vappu kehittyy hurjasti koko ajan. Jännä miten sitä pitää kokonsa vuoksi kovin vanhana jo, vaikka totuus on että toinen on juuri 4 viikkoa täyttänyt.

Vieraita on käynyt muutamia, lisääkin saa tulla :) Vaikka aika lyhyitä aikoja tuo vielä hereillä pysyykin, toki koitetaan ajoittaa kyläilyjä niin että Neitokainen olisi vastaanottavalla tuulella. Vega äiti hoitaa lastaan edelleen antaumuksella ja itsenäisesti. Se nukkuu yöt Vapun kanssa vapaaehtoisesti pentulassa, ja päivätkin näyttävät viihtyvän siellä vaikka tiöaa olisikin keittiön ja työhuoneen verran. Harmillisesti ei saatu lomia järjestymään niin, että oltaisiin voiti olla koko aika lomalla, mutta Janne on mennyt vähän myöhemmin ja mä lähtenyt vähän aiemmin, eli ei ole pitkiä yksinoloja tarvinnut olla. ja toisaalta, mikäs on Vapun ollessa kun on maailman paras äiti seurana. Huomenna mulla alkaa loma, ja mun perään lomailee vielä janne, ja näiden aikana vappu sitten muuttaa omaan kotiin. Mihin se ei ole vielä selvää...?

Pikku hiljaa alan vierottamaan Vappua myös Vegan tissistä, koska neitokainen ei kovin innokkaasti syö ruokaansa, ja miksi söisi kun tissiä on tarjolla. Heti huomaa kun on ollut useamman tunnn Vegasta erossa ja syömättä, miten eri tahtia kuppi tyhjenee. Läski Vappu on edelleen, ja tuskin tuosta nopsaan laihtuukaan, ellei maitobaari ala pitämään hanoja kiinni.

Viikonlopulle on Vapulle suunniteltu ekaa autoajelua, ulkoilua ja paljon yhdessä oloa. Aitasin eilen pihan, niin nyt voi pentunen olla pihallakin eikä tarvitse koko ajan valvoa silmä tarkkana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti