sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kohta ja kolme viikkoa!

Vappu vietti viikonlopun Jannen ja Vega äidin kanssa kotona, kun muu poppoo oli Bc&kelpie erkkarissa.


Pikku Neiti oli sillä aikaa ottanut jalat kunnolla alleen, ja etuhampaatkin on ilmestyneet.

Sunnuntaina laajennettiin pentulaa, ensin hieman ja aika nopsaan sitten reilusti enemmän. Tassut ei vielä pidä lattialla, niin laitoin räsymaton lattialle ja sillä Neitokainen tepsuttaa jo kivasti. Tekee hyvää sille kävellä, ni lähtee kilot karisemaan ;) Lelut on alkanut kiinnostamaan ja liikuttavia 'loikkiakin' koittaa Neiti ottaa.

Katsotaan monta päivää Neiti viihtyy työhuoneessa, kovin yksinäinenhän se siellä on.

Myös Hippa ja Savu ovat saaneet pentua tavata jo. Hippa on tosi kiinnostunut ja koitti jo leikkiäkin Vapun kanssa, mutta ihan ei vielä Vapulta leikki irtoa. Myös Vega haastaa Vappua leikkiin, niin söpöä. Savu on varsin hämmästynyt pennusta, eikä oikein tiedä miten päin olisi. Vielä se ei ole uskaltanut muutakuin kauempaa katsomaan. Hipasta tulee Vapulle loisto hoitotäti, se leikitti tosi asiallisesti myös Lumon lapset aikoinaan, ja eiköhän Savukin tule olemaan Vapusta vain innoissaan.


Harmittaa kyllä nyt paljon ettei Vapulla ole kokoistaan seuraa. Kovin se vaatii seuraa ja sille tekisi oikein hyvääkin vähän aktivoitua. Noh kyllä se tästä, kun vähän kasvaa ja voidaan oikeasti alkaa 'tekemään' jotain.

Viikonloppuna myös Vapun Chero iskä oli näyttelyssä. Aivan upeasti Chero oli rotunsa kaunein :) Tuomarina Lena Danker. Kuvat Cherosta Cheron kasvattajalta: Demzina´s bordercollietCherolle on tulossa toivottavasti tälle kesälle myös toinen pentue Covateco Bordercolliet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti