sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kohta 4vkoa

Kiirusta, kiirusta on elämä, ja blogin päivittäminenkin jää.

Vappu täyttää huomenna kokonaiset neljä viikkoa. Aika on mennyt kovin nopsaan, ja Pikku neiti otti kunnon spurtin kehitysessä viime viikolla. Jalat saatiin kunnolla alle, hampaat kasvoi suuhun ja motoriikka kehittyi huimasti. Nyt se jo roikkuu lahkeessa oikein mallikkaasti, jahtaa palloja ja muitakin leluja. Leikkii Savun kanssa hienoti ja osoittaa mieltään vallan kuuluvasti. Matolääkettä napattiin eka satsi viime viikolla, ja pikku hiljaa aloitellaan syömään oikeaa ruokaakin. Vielä tämä ei Neitiä niin kiinnosta, Veepu hoitaa tarjoilua vielä niin yltäkylläisesti. Vappu kyllä syö kun kädestä vaikka syötää, mutta itse ei jaksa asian eteen vaivaa nähdä. Eipä kyllä haittaakaan... Vappu toteuttaa hyvin vanhaa sanontaa koiran pentujen kasvusta 'kilo per vko' pitää tulla painoa ;) Se painoin 3vkoa ja muutaman päivän päälle ikäisenä kokonaiset 3kg. Suuren suurelta se ei vaikuta, jalat ja pää on suhteettoman pienet verrattuna plösöön paksuun kroppaan. Mutta viikossa se on sentään alkanut muistuttaa jo koiran pentua, eikä esim. majavaa, miltä se Jannen mielestä näytti parin vkon iässä.

Ulkonakin on käyty, eilen oltiin jo hiukan pidempäänkin kun grillattiin. Alkujännityksen jälkeen Neiti oli kuin kotonaan ulkona, ei paljoa menoon vaikuta.

Kuvia olen ottanut tosi vähän ja nekin sisällä. Koitan jotian laittaa nähtäväksi kotikoneelta illalla, jos ehdin. Ja toki ottaa lisääkin.

Vieraat on nyt oikein tervetulleita katsomaan ja ihailemaan Vappua. Edelleen ajatuksena on etsiä Vapulle se oma yhteistyökykyinen koti, mieluusti läheltä meitä, ja kokemusta ja intoakin saisi olla... Päätöksiä me tehdään kuitenkin vasta parin viikon päästä, kunnes vähän katsellaan miltä tyttö lähtee vaikuttamaan. Nyt se on aikamoisen tempperamenttisen oloinen, vilkas ja kovin kovin itsenäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti