tiistai 4. kesäkuuta 2013

Vapulle on löytynyt koti!

Viimein alan taipumaan siihen, ettei Vappu tule jäämään kotiin. Reaaliteetit on vaan semmoiset, ettei meillä ole mahdollisuutta sitä pitää, vaikka niin kovasti tahtoisin ja Neiti vaikuttaa kaikinpuolin niin lupaavalta, että tulee olemaan tiukka paikka päästää se menemään.

Etsimmekin nyt Vapulle yhteistyökykyistä kotia, mieluusti 100km säteellä Hämeenlinnasta. Oikean kodin löytyessä joustamme toki etäisyydestä Tärkeintä meille on löytää Vapulle oma ihminen, jonka kanssa me tulemme toimeen ja yhteistyöstä on samat ajatukset kuin meillä.Koska Vappu vaikuttaa tässä vaiheessa varsin puuhakkaalta Neidiltä, saisi kodissa olla jo kokemusta koiraurheilustakin, tai ainakin palava halu oppia ja sukeltaa koiraharrastusmaailmaan täysiä. Vapulla on elinikäinen tuki kasvattajalta, ja aina saa/pitääkin soittaa kun jotain tulee mieleen.

Kokoonnumme Quicket porukalla säännöllisesti, treenasimme yhdessä koko viime talven tokoa, ja pidämme yhteyttä mm. facebook ryhmän kautta, mutta myös muutenkin. Quicket pentuja näkee mm. roturacessa 9.6., Hämeenlinnan ja Tuusulan näyttelyissä sekä sovitusti muuallakin.

Mikäli olet kiinnostunut Vapusta voit joko soittaa 050-3641971 (8-20) tai mieluummin vaikka vielä laittaa sähköpostia, niin soittelen / meilailen takaisin.

Vappu joko sijoitetaan tai myydään omaksi, mutta joka tapauksessa jalostusoikeus tulee jäämään meille.

Kuvia Vapusta Facebookissa VAPUN KUVAT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti