tiistai 4. kesäkuuta 2013

Vappu vaan kasvaa :)

Aikamoisen yksitoikkosta on kirjoittelu yhdestä pennusta :(
Vappu vaan kasvaa, ja jos ei muuhun suuntaan, niin ainakin leveyttä.

Vappu siirtyi sujuvasti viikonloppuna osaksi meidän ihan tavallista arkea. Pentula purettiin pois turhana, ja nyt Vappu majailee yöt keittössä ja päivät se on täysin meidän touhuissa mukana.Vegan ja Vapun yhdessä oloa oli pakko alkaa rajoittamaan, äiti-koira kun on sitä mieltä että lapsi saa roikkua tississä vaikka koko ajan. Ja Vappu paisuu. Se ei edelleenkään osoita mielenkiintoa tavallista ruokaa kohtaa, muuta kuin viime hädässä (suom. äiti on ollut poissa tunteja), mutta eihän se ala sujumaan kun maitokauppa on poistettu. Seurana Vapulla on yleensä Savu, joka leikkii ajoittain nätisti Vapun kanssa, mutta meno ei ole mennyt vielä hulvattomaksi, ja osaa Savu sille myös sanoa, jos Neiti on turhan ronski.

Eilen Vappu kävi ekalla autoajelulla, menomatka huudettiin (35min) suoraa huutoa, takaisin tulessa vain ekat minuutit.Perillä Vappu treffasi 7 samanikäistä Amaronnas BC pentua, tuhannet kiitokset että saatiin tulla leikkimään. Sisällä Vappu oli kuin kotonaan samantien, ulkona paikoitellen hieman hirvitti vieraat maisemat, mutta kyllä se sielläkin reippaasti paahtoi. Yhteiset leikitkin löytyi toisten pentujen kanssa, joten eiköhän tästä ihan sosiaalinen tapaus tule.

Pentutarkastus siirtyi eläinlääkärin sairasloman vuoksi, ja se on nyt jo ensi maanantaina 10.6.

Pikku hiljaa alkaa Vapun luonnekin tulla paremmin esiin. Potku ei ainakaan tule kesken loppumaan, aikamoiset vetoleikkirallit, puntin jahtaamiset ja 'oma tahto'-puuskat nähdään päivittäin. Mutta eipä tuo silti miltään reikäpäältä onneksi vaikuta.

Vapun Chero iskä jatkaa misseilyä menestyksellä. Viikonloppuna Tallinassa VSP, SERT, CACIB ja tätä myöden Viron muotovalio ja EEV-13! Hurjasti onnea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti